oo, õhus on kõrghariduse lõhnazakalwe wrote:kummale poole järgmine evolutsioonilisel skaalal?alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist...see on ahvist järgmine olend

oo, õhus on kõrghariduse lõhnazakalwe wrote:kummale poole järgmine evolutsioonilisel skaalal?alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist...see on ahvist järgmine olend
Tohohts wrote: kui Norras oled käinud, siis saad aru, et säälses folgis ei istutud mitte vabadikena puu pääl vaid kolistati mööda mägesid ja tapeti trolle[pole midagi teha, kui meie pärand ei anna piisavat lugulaulu kokku
]
Kahju, et need mõned tuhanded aastad tagasi korralikke vahendeid ei olnud, et trollitapu-live üles võtta...ts wrote:kellel on madalam korin ja kõrgemad kriisked
Heh, ma isegi kuulun pigem sedakanti vendade hulka.starfild wrote:Tohoh. Esteks on ALATI on pinu tüüpe, kes kirvekeerutamisest ja soolikalaskest suuremat ei pea ja kodukamaral pigem pilli mängivad ja noorte näitsikutega ... maailmaasjust räägivad.
starfild wrote:Teiseks pole see Norra folk- ja rahvamuusika midagi musikaalne verepulm. Täiesti viulimuusika pärusmaa. Blackdeathbloodgoreroooaaarrgghhh-metall on kaasaegne värk. Nagu ka Metsatöll.
Mida muidugi trollitapule eelnevalt, kaasnevalt või järgnevalt möriseti, ei tea, aga arvata võib, et see võis olla jah seeKahju, et need mõned tuhanded aastad tagasi korralikke vahendeid ei olnud, et trollitapu-live üles võtta...ts wrote:kellel on madalam korin ja kõrgemad kriisked.
Selge pilt. Ma tõlgendasin seda 'üles võtmist' kui 'alustamist' mitte kui 'salvestamist'.starfild wrote:No ma pidasin silmas mikreid ja kaameraid. Esitluse osa oli neil vist kenasti selge ja aastasadadega programm kinnistunud, aga salvestustehnika jättis soovida. Mul näiteks pole head softi, millega ruunikirja lugeda või pärgamenti sirvida.
alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist...see on ahvist järgmine olend
janes wrote:Nooh, tuli starfild vibutas pehmet näppu ja hevtrollimehed kohe poliitiliselt korrektseid avaldusi tegemas :icon_thumbdown:
ja jaa... eesti folklooris on ka sellest natuke kirja pandud... kui ma ei eksi, siis kalevipoja neljas lugujanes wrote:Selge see, et tüdrukutega maailmaasjadest ...
takes one, to know onealfanatico wrote::icon_roll: hull traadirahvas on majas vaatan :icon_roll:
traat pole kadund kuhugi, tahan vahel ka muid asju teha... aga muinasmetal on küll suure ringiga minust möödund... industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:ts wrote:takes one, to know onealfanatico wrote::icon_roll: hull traadirahvas on majas vaatan :icon_roll:
kes oli see, kes mingi aega tagasi ütles, et tema isiklikult on traatidest tüdinenud ja liikus klahvidele edasi
![]()
Tühja ta seal nii väga moosis. Minu meelest käitus ta kaunis sirgjooneliselt ja eriti küsimata. Üldjoontes käiks suurem jagu kalevipoja tegevustest tänapäeval karistusseadustiku eri paragrahvide alla. Tema kuritegeliku elu kõrval on trollitapp täitsa aktseptaabel tegevus. Lisaks on see on palju coolim, kui lähivälismaal vargil, laamendamas, joomas ja mõrvamas käia.ts wrote:ja jaa... eesti folklooris on ka sellest natuke kirja pandud... kui ma ei eksi, siis kalevipoja neljas luguneee- pigem ikka kirves, trollid ja nädalalõpul koju naise juurde, kui igast saarepiigade moosimine
![]()
alfanatico wrote::icon_roll: hull traadirahvas on majas vaatan :icon_roll:
Ma olen aru saanud, et see ongi antud teema idee. Või mõistsin ma midagi valesti? :icon_shocked:ts wrote:hämmastav, kuidas siia ikka tõepoolest igasugust suvalist pläma tuleb
:icon_angel: parem mitte jah (muidu tekib varsti siia pisike metallientsüklopeedia ning inimesed hakkavad teineteist kitarridega togimaalfanatico wrote:industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:
Hm. Kui ma nüüd selle ajavahemiku peale mõtlen, siis kindlasti tuleks kõne alla ka vaidlus 'kõige KIIREM kitarrist'. Mis paljude silmis on sama, mis parim, eksole. Minu jaoks oli see vaieldamatult 'parima' kriteeriumiks vähemalt esimese paari aasta jooksul, kui ma traadikiskumist õppida püüdsin.ts wrote::icon_angel: parem mitte jah (muidu tekib varsti siia pisike metallientsüklopeedia ning inimesed hakkavad teineteist kitarridega togimaalfanatico wrote:industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:vaieldes teemal parim trummar ja parim kitarrist)
:icon_thumbup: täiesti päri...zakalwe wrote:Üldjoontes käiks suurem jagu kalevipoja tegevustest tänapäeval karistusseadustiku eri paragrahvide alla. Tema kuritegeliku elu kõrval on trollitapp täitsa aktseptaabel tegevus. Lisaks on see on palju coolim, kui lähivälismaal vargil, laamendamas, joomas ja mõrvamas käia.