Suvaline PLÄMA vol 2010

zakalwe wrote:
alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist 8) ...see on ahvist järgmine olend
kummale poole järgmine evolutsioonilisel skaalal?
oo, õhus on kõrghariduse lõhna :) ...eks ikka vasakule, ikka vasakule :icon_roll:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote: kui Norras oled käinud, siis saad aru, et säälses folgis ei istutud mitte vabadikena puu pääl vaid kolistati mööda mägesid ja tapeti trolle :roll: [pole midagi teha, kui meie pärand ei anna piisavat lugulaulu kokku :mrgreen: ]
Tohoh :) . Esteks on ALATI on pinu tüüpe, kes kirvekeerutamisest ja soolikalaskest suuremat ei pea ja kodukamaral pigem pilli mängivad ja noorte näitsikutega ... maailmaasjust räägivad. Teiseks pole see Norra folk- ja rahvamuusika midagi musikaalne verepulm. Täiesti viulimuusika pärusmaa. Blackdeathbloodgoreroooaaarrgghhh-metall on kaasaegne värk. Nagu ka Metsatöll.

Mida muidugi trollitapule eelnevalt, kaasnevalt või järgnevalt möriseti, ei tea, aga arvata võib, et see võis olla jah see
ts wrote:kellel on madalam korin ja kõrgemad kriisked
Kahju, et need mõned tuhanded aastad tagasi korralikke vahendeid ei olnud, et trollitapu-live üles võtta...

Suvaline PLÄMA vol 2010

starfild wrote:Tohoh :) . Esteks on ALATI on pinu tüüpe, kes kirvekeerutamisest ja soolikalaskest suuremat ei pea ja kodukamaral pigem pilli mängivad ja noorte näitsikutega ... maailmaasjust räägivad.
Heh, ma isegi kuulun pigem sedakanti vendade hulka.
starfild wrote:Teiseks pole see Norra folk- ja rahvamuusika midagi musikaalne verepulm. Täiesti viulimuusika pärusmaa. Blackdeathbloodgoreroooaaarrgghhh-metall on kaasaegne värk. Nagu ka Metsatöll.

Mida muidugi trollitapule eelnevalt, kaasnevalt või järgnevalt möriseti, ei tea, aga arvata võib, et see võis olla jah see
ts wrote:kellel on madalam korin ja kõrgemad kriisked.
Kahju, et need mõned tuhanded aastad tagasi korralikke vahendeid ei olnud, et trollitapu-live üles võtta...

See kõik on tõsi. Aga eks me siin natuke üldistasime ka, onju:)
Ja mis erivahendeid selleks liveks siis vaja läheks? Terav kirves, palju õlut ja kõva hääl.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

No ma pidasin silmas mikreid ja kaameraid. Esitluse osa oli neil vist kenasti selge ja aastasadadega programm kinnistunud, aga salvestustehnika jättis soovida. Mul näiteks pole head softi, millega ruunikirja lugeda või pärgamenti sirvida.

Suvaline PLÄMA vol 2010

starfild wrote:No ma pidasin silmas mikreid ja kaameraid. Esitluse osa oli neil vist kenasti selge ja aastasadadega programm kinnistunud, aga salvestustehnika jättis soovida. Mul näiteks pole head softi, millega ruunikirja lugeda või pärgamenti sirvida.
Selge pilt. Ma tõlgendasin seda 'üles võtmist' kui 'alustamist' mitte kui 'salvestamist'.
See on nüüd see koht, kus ajamasin abiks oleks või midagi.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

:icon_think:

see on juba teine kord, kus ajamasin teemaks tuleb :lol:

ehitage siis keegi see valmis- saab kod supp oma lemmikautode juurde ja teised trollitappu lindistama :lol:

hmm- tegelikult on kindlasti olemas nii ruunilugemise kui ka pärgamendilugemise soft...

P.S. ma ei rääkinud rahvusmuusikast vaid folkloori kaudu edastatud "Ego"'st :wink: trollid versus reinuvader rebane ei anna eepilises plaanis just eriti head ühtset stardiplatvormi.

P.P.S. kes veel ei tea, siis kogu viikingitemaatika kaevati üles ja romatiseeriti praegusse staatusse hoopis ühes teises riigis ühel teisel ajal. Kuigi jah- skandinaavlased said sellest meeletu egolaksu :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Nooh, tuli starfild vibutas pehmet näppu ja hevtrollimehed kohe poliitiliselt korrektseid avaldusi tegemas :icon_thumbdown:
Selge see, et tüdrukutega maailmaasjadest ... On jätkusuutlikum, kuid korralikku kirvekeerutamisoskust pole ka mõtet ää unustada.
Tasub vahepeal Hõbevalget vaheldumisi Kivirähu Ussisõnadega lugeda ja pole see Metsatöll midagi niisama reinuvaderite luftitaja :twisted:

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist 8) ...see on ahvist järgmine olend
:icon_think:

muuseas-> Sa oled ainus megaalfist eestis :mrgreen:

kõik teised on enne seda moderaatoriteks tehtud :roll: (see oligi moderaatiorite ridadest eemaldamise avalduse taust :roll: moderaatoreid on kolm, megaalfiste üks :lol: )
janes wrote:Nooh, tuli starfild vibutas pehmet näppu ja hevtrollimehed kohe poliitiliselt korrektseid avaldusi tegemas :icon_thumbdown:
:lol: poliitiliselt korrektne avaldus? :roll:

üldsegi mitte-> jutt oli erinevusest folkloori ja rahvalaulude vahel :roll:
janes wrote:Selge see, et tüdrukutega maailmaasjadest ...
ja jaa... eesti folklooris on ka sellest natuke kirja pandud... kui ma ei eksi, siis kalevipoja neljas lugu :icon_think: neee- pigem ikka kirves, trollid ja nädalalõpul koju naise juurde, kui igast saarepiigade moosimine :lol:
alfanatico wrote::icon_roll: hull traadirahvas on majas vaatan :icon_roll:
takes one, to know one
:roll: kes oli see, kes mingi aega tagasi ütles, et tema isiklikult on traatidest tüdinenud ja liikus klahvidele edasi :roll:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hämmastav, kuidas siia ikka tõepoolest igasugust suvalist pläma tuleb :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:
takes one, to know one
:roll: kes oli see, kes mingi aega tagasi ütles, et tema isiklikult on traatidest tüdinenud ja liikus klahvidele edasi :roll:
traat pole kadund kuhugi, tahan vahel ka muid asju teha... aga muinasmetal on küll suure ringiga minust möödund... industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:ja jaa... eesti folklooris on ka sellest natuke kirja pandud... kui ma ei eksi, siis kalevipoja neljas lugu :icon_think: neee- pigem ikka kirves, trollid ja nädalalõpul koju naise juurde, kui igast saarepiigade moosimine :lol:
Tühja ta seal nii väga moosis. Minu meelest käitus ta kaunis sirgjooneliselt ja eriti küsimata. Üldjoontes käiks suurem jagu kalevipoja tegevustest tänapäeval karistusseadustiku eri paragrahvide alla. Tema kuritegeliku elu kõrval on trollitapp täitsa aktseptaabel tegevus. Lisaks on see on palju coolim, kui lähivälismaal vargil, laamendamas, joomas ja mõrvamas käia.

Häh. Traat on ju äge, aga mina isiklikult olen suuteline lisaks traadile, nailonile, klahvile ja kõrile ka näiteks pasunaid kuulama. Kui see hästi tehtud on, mis ongi igasuguse muusika juures kõige olulisem.
ts wrote:hämmastav, kuidas siia ikka tõepoolest igasugust suvalist pläma tuleb :lol:
Ma olen aru saanud, et see ongi antud teema idee. Või mõistsin ma midagi valesti? :icon_shocked:

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:
:icon_angel: parem mitte jah (muidu tekib varsti siia pisike metallientsüklopeedia ning inimesed hakkavad teineteist kitarridega togima
Image
vaieldes teemal parim trummar ja parim kitarrist)

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:
alfanatico wrote:industrial, trash jms 80-90 on veres, ei hakka seda laegast avama :icon_angel:
:icon_angel: parem mitte jah (muidu tekib varsti siia pisike metallientsüklopeedia ning inimesed hakkavad teineteist kitarridega togima
Image
vaieldes teemal parim trummar ja parim kitarrist)
Hm. Kui ma nüüd selle ajavahemiku peale mõtlen, siis kindlasti tuleks kõne alla ka vaidlus 'kõige KIIREM kitarrist'. Mis paljude silmis on sama, mis parim, eksole. Minu jaoks oli see vaieldamatult 'parima' kriteeriumiks vähemalt esimese paari aasta jooksul, kui ma traadikiskumist õppida püüdsin.

Suvaline PLÄMA vol 2010

zakalwe wrote:Üldjoontes käiks suurem jagu kalevipoja tegevustest tänapäeval karistusseadustiku eri paragrahvide alla. Tema kuritegeliku elu kõrval on trollitapp täitsa aktseptaabel tegevus. Lisaks on see on palju coolim, kui lähivälismaal vargil, laamendamas, joomas ja mõrvamas käia.
:icon_thumbup: täiesti päri...

KUIGI mis seal salata- :icon_shifty: - ega kui kõnealustel trollitapjatel trollid otsa said, siis käidi ju kah lähivälismaal lähetustes

---------------------------------------------------

noo parim kitarrist ongi ju kiireim :icon_angel: (noodi hoidmine ja helide võlumine on ju kitarristile kohustuslik :wink: )