oleneb mida sa silmas pead korraliku all, aga peaaegu korralik oleks pakkuda:
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=8&t=4166" onclick="window.open(this.href);return false;
O: Alfa Romeo
#4Kui on palju maanteel sõitmist siis see mootor oleks just ideaalne. Ei võta palju kütust, ning mõõdasõidud on kiiremad ja sujuvamad.
#7Ning 2.0 l Twinsparki ja 2.5L V6 maantekulu on sama
Vähemalt minul oli sama: 2.0 TS vs 3,2 V6
~8.4 kuni 8.8 l
V6 eeliseks räägib lisakäik, TS mootoritel on 5 käiku ning 3000rpmi'ga pole kõige mugavam kruiisida. Müra suur salongis ning bensu võtab. Pluss on see, et enamasti ei pea käiku alla vahetama kui mõõda hakkad sõitma
Annad aint gaasi juurde ja hoiad 2 käega roolist : :icon_clap:

V6 eeliseks räägib lisakäik, TS mootoritel on 5 käiku ning 3000rpmi'ga pole kõige mugavam kruiisida. Müra suur salongis ning bensu võtab. Pluss on see, et enamasti ei pea käiku alla vahetama kui mõõda hakkad sõitma

#8Tia jah, mulle isiklikult on selline mulje jäänud, et pole vist ükski alfa täielik ökopill Samas peaaegu "karsklased" näiteks sama kubatuuriga mersude kõrval. Ja korras masinat pole veel kedagi laitmas kuulnud.
#10andeks aga enda eelmine 2.5 v6 156 6käiguline manuaal imes keselt läbi 14-15 sajale,suurem osa oli maantee sõit,masin oli tipp topp korras,hetkel 2.0 twinspark kuksil 10sajale.
#11:icon_shocked:flymadman wrote: imes keselt läbi 14-15 sajale
:icon_shocked:
Ma ei saa ka 3,2 masinal sellist kulu

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#12lamedad naljad sul, teerull..flymadman wrote:andeks aga enda eelmine 2.5 v6 156 6käiguline manuaal imes keselt läbi 14-15 sajale,suurem osa oli maantee sõit,masin oli tipp topp korras,hetkel 2.0 twinspark kuksil 10sajale.

Seal kas ei olnud asjad tipp-topp korras või siis olid kiirused väga mittelegaalsed ja toimus suurem trampimine gaasipedaalil.
#13See on suurem kulu kui minu GTA'l linnas ning ma olen keskmisest raskema jalaga :guns:flymadman wrote:andeks aga enda eelmine 2.5 v6 156 6käiguline manuaal imes keselt läbi 14-15 sajale,suurem osa oli maantee sõit,masin oli tipp topp korras,hetkel 2.0 twinspark kuksil 10sajale.
#152,5 automaat kui sõita külma ilmaga väikseid otsi linnas ~5km, siis näidiku järgi kuni 18 sajale ja ega hõõru palju tahad siis linna keskmist alla 12 ei saa ikka