O: Alfa Romeo

Ning 2.0 l Twinsparki ja 2.5L V6 maantekulu on sama :) Vähemalt minul oli sama: 2.0 TS vs 3,2 V6 :D ~8.4 kuni 8.8 l
V6 eeliseks räägib lisakäik, TS mootoritel on 5 käiku ning 3000rpmi'ga pole kõige mugavam kruiisida. Müra suur salongis ning bensu võtab. Pluss on see, et enamasti ei pea käiku alla vahetama kui mõõda hakkad sõitma :D Annad aint gaasi juurde ja hoiad 2 käega roolist : :icon_clap:

Tia jah, mulle isiklikult on selline mulje jäänud, et pole vist ükski alfa täielik ökopill Samas peaaegu "karsklased" näiteks sama kubatuuriga mersude kõrval. Ja korras masinat pole veel kedagi laitmas kuulnud.

flymadman wrote: imes keselt läbi 14-15 sajale
:icon_shocked:

Ma ei saa ka 3,2 masinal sellist kulu :icon_think:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

flymadman wrote:andeks aga enda eelmine 2.5 v6 156 6käiguline manuaal imes keselt läbi 14-15 sajale,suurem osa oli maantee sõit,masin oli tipp topp korras,hetkel 2.0 twinspark kuksil 10sajale.
lamedad naljad sul, teerull..:) Aga seda juttu ei usu ma kõige parema tahmise juures. 5+ liitrine auto ei võta ka maanteel sellist hulka kütet (jääme tänapäevaste autode juurde eks, vanade ameeriklaste puhul see ilmselt ei kehti). Minu 2.3T automaat (ainult 4 käiku ja teise margi küljes) kahe aasta keskmine on 11.8. Ja selelst 80% on linnas, kus ilma suurema pingutuseta saab 14l/100-le kätte. Maanteel olen näinud 7.4 kulu, tavaliselt küll 8-9. Samaväärne auto manuaaliga saab maanteel alla 7 ja linnas 10...

Seal kas ei olnud asjad tipp-topp korras või siis olid kiirused väga mittelegaalsed ja toimus suurem trampimine gaasipedaalil.
Eesti Saabiklubi ja foorum

flymadman wrote:andeks aga enda eelmine 2.5 v6 156 6käiguline manuaal imes keselt läbi 14-15 sajale,suurem osa oli maantee sõit,masin oli tipp topp korras,hetkel 2.0 twinspark kuksil 10sajale.
See on suurem kulu kui minu GTA'l linnas ning ma olen keskmisest raskema jalaga :guns: