Eriti 100% kindlat uudist pole seoses ehitusega. Kuid niipalju võin öelda, et Autolussost saan uue GTA kere (ka punase), koos tagumiste küljepaneelidega, katusega, pagassiga, ustega ja uste klaasidega, ning esi stange. Külge ei jää kapott ja esitiivad ning taga stange. Sisse pidi jääma ka
dashboard (parempoolse asetusega), kuid ilma näidikuteta ning tõenäoliselt ilma roolita.
Lisana tuleb siis GTV 3.0 väljalaske kollektorid. Tahaks saada ka lisaks roostevabast Unicorse väljalaske süsteemi kuid see on hetkel selline otseselt mittevajalik lõbu. Eks näis. Tõenäoliselt mingi Veebruari lõpus Märtsi alguses lasen ära tuua.
Ning siin vahepeal nõutud OpenTrack video kaa siis. Edinud ei ole ning lükkasin kõik klipid üksteise otsa nii nagu nad filmiti.
Eest on ainukesena ära jäänud üks väga suur ning pikk klipp, ehk kunagi laen selle eraldi ülesse.
Materjali on umbes 45min jagu ning suurus on 2GB!!! Tahtsin, et jääks võimalikult hea kvaliteet.
Paar "pirni" on ka sees, mille avastasin peale ülevaatamist. Minu oma lemmik on 39minutil ja 24 sekundil- "Kuldsed Sõnad"
Filmi lindistasin siis mina ning foorumi kasutaja
taff, kelle kommentaare on kuulda ja co-host on Ats.
Head filmiõhtut
http://slicer.planet.ee/Minu/Alfa/OT2010/" onclick="window.open(this.href);return false;