Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

:icon_thumbup: Kui abi vaja on siis mul peakontor on Londonis kellega vaja igapäevaselt suhelda ja võin lasta äkki kellelgi maad kuulata on mingeid võimalusi aidata.

P.S Härra on tööpäevast nii väsinud, et isegi käppa ei jaksa visata :icon_roll:
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Vabandused! Kui sa olid ühe väga ilusa musta värvi 159'ga, siis ma märkasin küll sind kuid kuna prille sees polnud siis ma eriti ei jaga matsu sellise vahemaa tagant, et kes see istub seal. Kuna ma ise polnud Alfaga siis tundus kummaline käppa lihtsalt visata :P, olgugi et omanik istus Alfas.

Aga kui sul on keegi kes teab midagi sellistest transportimisfirmadest siis oleksin huvitatud küll.
Mulle on juba soovitatud kontakteeruda Leedu sarnaste firmadega, et võib tulla odavam.

NB!!!
Kõik GTA juppidest huvitatud isikud! Pean teid kurvastama , et ma tellin sealt ainult raami! See tähendab, et kõik tehnika, kerepaneelid ja bumperid on küljest võetud va.katus, pagassiluuk ja tagaklaas. Sest nii saan kordades odavamalt kui kõik need asjad küljes oleks. Muidugi kui on huvilisi siis võin ju uurida, mida müüja täpselt tahaks nende kerejuppide või sisustuse eest? Aga seljuhul peaks juba arutama ka toomiskulude hajutamise üle.

Slicer wrote:NB!!!
Kõik GTA juppidest huvitatud isikud!
Hmm, palju neid gta-sid Eestis nüüd oligi :mrgreen: . Ja just liikuvaid :butt:

Ma korra mõtlen, aga äkki tahan siiski ka paari asja.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Noh neid GTA juppe saab edukalt tavalise 156 külge ka panna. Kaks 156 omanikku on oma huvi ülesse näidanud peale seda, kui kirjutasin, et võimalik GTA tuleb eestisse. Ma otsustasin siiski selle mõttega, et saaks selle raami eestisse, kuna seda on mul odavam välja maksta. Terve GTA puhul oleks pidanud siin kuid raha koguma :icon_thumbdown:

Aga kes midagi tahab võib mulle PMi saata. Saan küsida, sest see on suht haruldane nähtus, et üks GTA juppideks müüakse.

Kistakse see 1 GTA nii juppideks kui olla saab :P

edit:
Autolusso tegelane ütles nii, kui küsisin GTA juppide kohta:
Hello!

Parts are available yes.

Let me know what they want and I can price it up

Cheers,
Laurence
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:22, edited 1 time in total.

Eriti 100% kindlat uudist pole seoses ehitusega. Kuid niipalju võin öelda, et Autolussost saan uue GTA kere (ka punase), koos tagumiste küljepaneelidega, katusega, pagassiga, ustega ja uste klaasidega, ning esi stange. Külge ei jää kapott ja esitiivad ning taga stange. Sisse pidi jääma ka dashboard (parempoolse asetusega), kuid ilma näidikuteta ning tõenäoliselt ilma roolita.
Lisana tuleb siis GTV 3.0 väljalaske kollektorid. Tahaks saada ka lisaks roostevabast Unicorse väljalaske süsteemi kuid see on hetkel selline otseselt mittevajalik lõbu. Eks näis. Tõenäoliselt mingi Veebruari lõpus Märtsi alguses lasen ära tuua.

Ning siin vahepeal nõutud OpenTrack video kaa siis. Edinud ei ole ning lükkasin kõik klipid üksteise otsa nii nagu nad filmiti.
Eest on ainukesena ära jäänud üks väga suur ning pikk klipp, ehk kunagi laen selle eraldi ülesse.
Materjali on umbes 45min jagu ning suurus on 2GB!!! Tahtsin, et jääks võimalikult hea kvaliteet.
Paar "pirni" on ka sees, mille avastasin peale ülevaatamist. Minu oma lemmik on 39minutil ja 24 sekundil- "Kuldsed Sõnad" :lol:

Filmi lindistasin siis mina ning foorumi kasutaja taff, kelle kommentaare on kuulda ja co-host on Ats.
Head filmiõhtut :P

http://slicer.planet.ee/Minu/Alfa/OT2010/" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:23, edited 2 times in total.