oh ära tekita põvevust, ma ei suuda, ütle ikka väljaE.T. wrote:Mul on tsitaat juba välja mõeldud uue tekkiva autoteema jaoks

oh ära tekita põvevust, ma ei suuda, ütle ikka väljaE.T. wrote:Mul on tsitaat juba välja mõeldud uue tekkiva autoteema jaoks
kas keegi on nendesse ruumidesse ka pääsenud muuseumi allkorrusel, kus see 164? seal kõige allkorrusel taga kus oli montreali ja navajo protoüüp muuseumis oli klaasuks, mis viis veel mingitesse ruumidesse... aga see oli kinni, väljanägemise järgi tunudb, et seal ruumis see 164 peitubki, sest mujal museos seda näha polnud... mingid jõhkrad tagatiivalised paistsid seal veel läbi ukseklaasi, aga ligi ei saand, kui ma käisin... päris transformer näeb välja see 164, huvitav ja tundub, et suht kiire ka :icon_cop:Sten wrote:Midagi huvitavat
http://speedhunters.com/archive/2010/11 ... o-car.aspx
alfanatico wrote:...suht kiire ka...
duh... V10 ju vahel, mis algselt F1-le mõeldud oli..Slicer wrote:Krdi mõnus hääl tuleb sellest mootorist, nagu vormel peaaegu. :icon_crazy:
Kas see kolmas müüdi soome?Slicer wrote:Erilisi variante seal pole peale BND masina. Samas minu auto on hetkel "koleilus" küll
...ja kui oli midagi muud, siis oli turist.Slicer wrote:Jah. Mis number oli? 156 GTA - see oli siis kindlalt Stelle oma