33 pidurirõhuregulaator

Huvitav kust 92 a 1.7 33le seda juppi võiks leida? Autoosad.ee ja ladu24 ei ole selles osas abiks :(

Või saab sobitada mõne teise margi jupi (jälle lada??? autoosad.ee igatahes ärib nii alfale kui ladale piduriosi, mis pärinevad ühest ja samast itaalia kataloogist...)

Igasugused ideed teretulnud.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

33 pidurirõhuregulaator

hmmm...

tagapidurite regulaator on minu meelest kõigil Sudi mudelitel sama (ehk siis esimesest sudist viimase 33-ni)

eeldades, et sul ka ABS on siis ... oled ikka kindel, et sul seda üldse vaja on?

eniveis:

originaalkood-> 60501737 vastab bendixi 312046B; Lucase GPV1068; A.B.S-i 63971 ning boshi 0204131205-le Fiati vaste on veel 544498

juhul, kui mõne nedest tootjate kataloogile näpud ligi saad siis peaks ka teise margi all liikuvate isendite vasted leidma :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

33 pidurirõhuregulaator

Tänud,

Ei ole abs-i. Aga kas on regulaatorit vaja, ei ole kindel. Mitmed on öelnud, et korja vahelt ära.

No ma vaatan veel ringi siis.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

33 pidurirõhuregulaator

ABS-iga autodel ei saa olla rõhuregulaatorit!

Mina olen võtnud regulaatori ära kõigilt oma autodelt, pidurdusvõime paraneb, tagapidurid ei blokeeru nagunii ja on kehva pidurdusvõimega.

Ülevaatusel on ainult ühe korra selle kohta küsitud, aga lasti läbi ikka, sest pidurivõime nende jaoks oli piisav.

33 pidurirõhuregulaator

Mnjah, arvamusi siis seinast seina. Üks ülevaatustega hästi kursis olev kodanik teadis jälle rääkida, et VÄGA TÕENÄOLISELT hakkavad nöökima olenemata piduristendi tulemustest. Ilmselt sõltub palju nende tujust ja viitsimisest või ma kah ei tea.

Mida iganes. Kuna väheste oskustega, ajanappuses ja miinuskraadidega tuttava garaažis on üsna paha asju ajada, siis ma veeretasin ta töökotta ja palusin tagapidurid KORDA teha. Torudest pole kah nigunii muud kui roostepuru järgi.

33 pidurirõhuregulaator

marco wrote:ABS-iga autodel ei saa olla rõhuregulaatorit!

soovid ehk 164 põhja alla vaadata :roll:

kusjuures olen täheldanud et nii mõnelgi autol on see olemas (põhjuseks siis asjaolu, et juhul KUI ABS saba annab, siis oleks siiski mingi jaotamine olemas...

refraseerime siis tsitaati-> ABS-iga autol EI OLE rõhuregulaatorist sisulist kasu :lol:

33 pidurirõhuregulaator

Sul on täiesti õigus, aga mina ei saa aru asjadest mis on igaks juhuks.

Aga seda, et rõhuregulaator teeks midagi paremaks ma pole täheldanud, Pigem pidurdavad tagarattad kogu aeg kehvasti.

Olen proovinud ka jää peal, ikka ei hakka tagarattad blokeeruma.

33 pidurirõhuregulaator

tegelikult ongi regulaatorist kasu just libeda pinna, suurema kiiruse, kurvi ja äkkpidurduse kombineeritud situatsioonis

regulaatori üldmõte ongi selles, et ta ei lase kunagi tagaratastel pidurdada tugevamini kui esiratastel

Kuna esisillal on mass suurem, siis ilma reguleerimiseta saavutavad tagarattad blokeerumise alati enne esirattaid (on ju kolvile avalduv jõud kõigil ratastel sama-> seepärast on kuldreeglina ka esisillal paremad pidurid kui tagasillal) ning libedal pinnal blokeeritud tagaratastega liikumise tulemus on ALATI külglibisemine (ideaaljuhul, kui tee on peegelsile ning ühtki kühmu ette ei tule, rattad on ideaalselt balansseritud ja sillad otse-> võibolla õnnestub ka otsesuunas liikuda)

ja pika selgitustöö lõpuks võib vaid konstanteerida, et eelmainitud tingimustel tõenäoliselt on auto nii regulaatoriga kui ka regulaatorita teelt kadunud :lol: