1) Kuda meil siin kodumaal 155 käigukastidega lood on? Äkitsi oleks mul ühte doonoriks vaja, isend 1997 1.6TS 16v (88kW). Kiiret pole, aga väike saadavuse ja hinna eelküsitlus selline.
2) Ja veel, kuidas seda plastikust paska nimetatakse, mille peale tagavedrud toetavad? Kuna ma ei tea, mis nende nimi on, ei saa ma neid ka tellida. Ma sügavalt kahtlen, et nad originaalis sellised välja näevad, nagu nad mul on.
3) Keda ma peksma pean (või ilge sulliga määrima), et 155-le korralikke uksetüübleid saada (tegelikult küll siis punasele, 1993 1.8, kuigi vaevalt seal vahet on)? Ma olen vanad näpuvahel kõik Tartu autopoed läbi käinud, aga igal pool kehitatakse õlgu. Mingeid neil ju on, aga need ei taha hästi samas mõõdus olla. Tegelikul tüüblid ise on väiksem probleem kui need õnnetud vastused, mille sisse nad käivad. Need on nii õrnakesed. Ma olen siin pidanud erinevatel põhjustel päris mitmeid kordi uksi lahti võtma ja polstrid kipuvad loksuma jääma.
K: vidinad 155-le
#1I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)