K: vidinad 155-le

1) Kuda meil siin kodumaal 155 käigukastidega lood on? Äkitsi oleks mul ühte doonoriks vaja, isend 1997 1.6TS 16v (88kW). Kiiret pole, aga väike saadavuse ja hinna eelküsitlus selline.

2) Ja veel, kuidas seda plastikust paska nimetatakse, mille peale tagavedrud toetavad? Kuna ma ei tea, mis nende nimi on, ei saa ma neid ka tellida. Ma sügavalt kahtlen, et nad originaalis sellised välja näevad, nagu nad mul on.

3) Keda ma peksma pean (või ilge sulliga määrima), et 155-le korralikke uksetüübleid saada (tegelikult küll siis punasele, 1993 1.8, kuigi vaevalt seal vahet on)? Ma olen vanad näpuvahel kõik Tartu autopoed läbi käinud, aga igal pool kehitatakse õlgu. Mingeid neil ju on, aga need ei taha hästi samas mõõdus olla. Tegelikul tüüblid ise on väiksem probleem kui need õnnetud vastused, mille sisse nad käivad. Need on nii õrnakesed. Ma olen siin pidanud erinevatel põhjustel päris mitmeid kordi uksi lahti võtma ja polstrid kipuvad loksuma jääma.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Mina lahendasin olukorra punasel niimoodi, et võtsin sealt ukse küljest need vastused välja, ja polstri külge otsisin poest enam-vähem samale augu läbimõõdule vastava tavalise tüübli.
155, 2x166, 159 ja 75?

Kõlbab ikka!
Ja Tartusse on kolkendviis kilti:)
Eks ma pean mingi hetk tuhnima tulema siis, kui mul on aega olnud mingi põhjalikum nimekiri vajaolevast teha.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Ei hakka uut teemat tegema.

Keegi oskab öelda, kas 155 esiamordi kaitsekumm on mõne levinuma autoga äkki identne?
Mai viitsi enne laagrit ja patja vahetada (aga tegelt on sellega kiire) kui mul on uus kaitsekumm ka.
Julgen kahelda, et Põlvas lambist 155-le spetsiifilisi juppe on.

Edit:
nevermind.
Peale 145/146 on samad veel ka Toyota Camryl (kuni 1991), nissan sunnyl (kuni 1987) Peugeot 504/505 (ka mingi kuni 90 algus) ja millelgi, mille nimi on Mazda MPV.

Kui keegi leiab midagi lootusrikkamat, öelge mulle ka.

Tänapäevase kvaliteediga isenditele (amordi leevenduspadi) "näita korraks" seda kloriiti, mida meil soolapähe tänavatele puistatakse ja selle kõdunemine algab erilise aktiivsusega!
Vaatasin järgi, mul on kaks korraliku pakkuda- võta "tubrikud" kaasa ja tule läbi! Sulle kui püsikundele kehtiva "sõbra hinnad"- Tallinna moodi! :icon_roll:

Nojah.
Järgmine nädal ehk. Anna mulle mingi umbkaudne kaasavõetavate kopikate hulk.

Edit: ette sobivad pisukese sobitamise järel ka universaalsed amordi kaitsekummid, 12 rubla paar.