Et kui kellelgil leiduks midagi millest abi on, oleksin tänulik

Selle otse ühendamise teema käisime juba läbi.Siis töötas.Releed sai kah nagu kontrollitud...peaks kah nagu korras olema.Ja nüüd siis ongi see kõige valulisem punkt...originaal sigana...sellega juba keerulisemad lood...Veiksi maili on doc600@hotmail.comVML wrote:hmm...minu manuali tükike mis komponentide asukohti näitab, ütleb et releed asuvad ees keskel radika juures(seal siis 3 releed, mis saavad auto seisma jätta)see manuali tükk siis 87-95 aasta autode kohta. soovitus-keerad kaane maha pagassist, ühendad pumba otse järgi ja proovid käima panna, kui läheb siis viga pensupumba relees üsna tõenäoliselt vee kuskil selles ahelas....-ka alarmiga seoses on bensu äralõikamine võimalik... aga akult otse ühendamine pole ju raske aku samas pagassis ju, et ainult õigetpidi ühendad järgi... ja releest niipalju, et minu omal relee töötas, kui ainult korra lükkas käivitades klemmid kokku ja siis lasi lahti tagasi.... ka selline asi võimalik... mul ka siin miski skeemi laadne asi, et kui tarvis saan saata, kuid siis anna oma maili aadress mul siin saatmis ja jagamis oskused jätavad veits soovida...
veiks wrote:PS. Kes teab kuidas armatuur lahti käib, ühtegi kruvi ei paista kuskil olevat?
mags wrote:mina.veiks wrote:PS. Kes teab kuidas armatuur lahti käib, ühtegi kruvi ei paista kuskil olevat?
veiks wrote:Niisiis minu pea enam peale ei hakka kuhu vool kaob. Ajutise varjandina panen homme pumbale voolu otse peale ja lüliti vahele. Lisaks kõigele kustus armatuuris 2 lampi kah ära ja makk enam tööle ei lähe.
Return to “Tehnilised probleemid”