Juhtmed koos :S

avevalge wrote:ee kui see käigukasti tuli vilgub siiis ei saa ühtegi käiku sisse panna (nende nuppudega mis roolipeal on) isegi mitte siis kui 4 ust on laht :D

see ju asja mõte ongi-> ainult, et vastupidine, kui uks on lahti ei tohiks saada käiku sisse lülitada...

seega, kui lüliti on mittekorras, siis saab juhtaju signaali, et uks on lahti ning käigud ei lülitu :wink:

aga kontrolliks selle igaks juhuks on-site üle :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

selespeedi pump ei hakka tööle kui ukse lahti teen,

tavaliselt hakkab undama automaatselt aga praegu ei hakka.

Auserist öeldi et info ei jõua pumbani ?

ja näitas õli rõhku null, arvatavasti pump ise terve.

Aga üldiselt pidi auto täiesti korras olema aind soovitati teha kalibreerimine. Ja siis veel mõned asjad mida pidi arvutiga korrastama,

avevalge wrote:selespeedi pump ei hakka tööle kui ukse lahti teen,
tavaliselt hakkab undama automaatselt aga praegu ei hakka.
Auserist öeldi et info ei jõua pumbani ?
ja näitas õli rõhku null, arvatavasti pump ise terve.

AAAAA... sedapidi hoopis ( :oops: sain eelnevat asjast teistpidi aru) -> sisuliselt ei muuda asja (ikkagi süüdistaks lülitit või releed või nendevahelist ühendust)

:evil: krrt küll-> saamatuse tipp, näevad, et info ei jõua pumbani, kuid ei saa siis paari ahelat üle kontrollitud :evil:

avevalge wrote:ts- kas sul ehk homme õhtupoolikul poleks aega?

pfff.. 15.00?

minu peale 17.00 jääv õhtupoolik lõpeb reeglina alati kodus (mis on Raplas) :wink:

Nuh tglt vahet pole kuidas sul enadl kõige parem on.

Aga reedel (mul koer käis operatsioonil) kella 15.00 koeraga arstile.

Aga hea küll teeme ikka kell 13.00 reedel. Auseri ees eks otsi sisi see kaunitar seal t ülesse ;)

ukselüliti pistik oli veidi viltu (või must)

täpset probleemi ei õnnestunud tuvastada, kuna mingil hetkel suutsin märkamatult ukselüliti ja testri meeldival kaasabil pumba kaitsme läbi lasta :oops:

ja seetõttu :oops: otsisime julge tunni-poolteist olematut probleemi taga :lol: häbilugu lausa :oops: aga ei taibanud iga liigutuse järel kaitset kontrollida

igatahes kolm tundi hiljem lahkus auto Auseri juurest omal jalal (ja üsna nobedalt 8) )