164 ukse lahti võtmine

Kuidas 164 ust lahti võtta?

Tegu siis juhipoolse uksega. Keerasin kõikvõimalikud kruvid (aknanuppude lüliti alt, ukse tule tagant ja teistest ligipääsetavatest kohtadest) lahti, kuid ikkagi jääb ühest kohast kinni. Hoiab nagu keskluku nupu juurest polstri tagant kinni. Kas see ristkülikukujuline polster tuleb ka ära kiskuda? Proovisin, see liikus, kuid ei hakanud igaks juhuks liialt kangutama. Kus seal veel neid kruvisid võib peidus olla või on seal hoopis mõned klambrimoodi asjandused? EI hakand igaks juhuks toorest jõudu rakendama.

164 ukse lahti võtmine

anna oma maili aadres-ehk leian ukse lammutamise osa manualist üles... siis saadan sulle... -seal ukse sees on laegas, mille seest ka 2 kruvi kinni läevad, seal on vist isegi kattekorgid peal... ja kui muidu ei saa siis võid homme helistada ja küsida numbril 55985650- eeldatavalt nii kella 10 paiku...

164 ukse lahti võtmine

kui abi vaja on siis 8) proovi ennast minu kanti sättida.

ts@vajab ukse lahti-kokkupanekuks tervelt umbes 12 min aega (harjutamine teeb meistriks :lol: )

hauever-> uksenupp keera ära, ära unusta vent resti taga olevat kruvi ning arvesta asjaoluga, et ust hoiab veel kolm või neli tüüblit ning aknaservas olev liist :roll: ja loomulikult võta lahti ka sahtli taga olev liistu tagused kaks kruvi ning ukselingi juures plunni taga olev kruvi :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....