MiTo-l on mõned suured plussid-> Mootor, kast ja veermik teevad ideaalilähedast koostööd (testitud muidugi TBi puhul- ma arvan, et vabalthingav või diisel ei ole täiesti see); DNA on suurepärane (tõsiselt suur vahe on sõidureziimides); istmed ei väsita (esimesed- eriti kui on tegu käetoega istmetega); minek on väga ergas (D reziimis... isikliku kogemuse põhjal D= hea auto; N = lihtne sõita aga midagi on puudu; A= kurat auto on jälle katki)

ning muidugi kütusekulu on üllatavalt mõistlik

ja parkida on ülimalt hea.
ja mõned miinused on loomulikult kah - pagasiruumi saad tõsta küll rohkem asju, kui 4C pagassi aga telkima ei ole reaalne minna, müraisolatsioon on väga ökoklassist (müra tuleb salongi-> positiivne on see, et kuuled mootorit, negatiivne on see, et kuuled kõike muud samuti); tagaistmed vist ei ole mõeldud suurematele inimestele (lapsed mahuvad ära)- ja kindlasti ei mahu sinna istuma 5 inimest (ma ei ole täiesti kindel, kuid vist oli miTo saadaval ka neljakohalisena). Samamoodi on piilarite asukoht ja suurus kuidagi veider (harjutamise asi ma arvan).
Kokkuvõtteks-> kas ma ostaksin omale MiTo igapäevaseks sõiduks? Tingimuslikult JAH- 1,4tbi on mõistlik võtta teiseks autoks (millega ainult linna sõita või siis mööda käänulisi teid tuisata...). Ainsaks autoks on see mõistlik osta juhul, kui sõidad peamiselt kahekesi (äärmisel juhul neljakesi lühikest maad) ja maanteel pikki otsi ei tee (ma kujutan ette, et naastrehvide korral paarisaja km otsa peale ajavad kõrvad korralikult virtsavett välja).
KUI kindel ostusoov oleks supermini, siis kindlasti ostaksin MiTo (IMHO Mini ainus eelis MiTo ees on hinna hoidmine... tunnetuse,sõidurõõmu ja disaini poolelt jääb see kindlasti alla); teistel selle klassi masinatel parem ei peatuks

Tegelikult ma olen normaalne....