Soov liituda alfistide seltskonnaga. Nõudeid autole pole palju, kuid ilmselgelt on need kõige olulisemad minu jaoks. Nahksisu, manuaalkast, kehtiv ÜV ja hammasrihma vahetus võiks olla tehtud lähiminevikus või ootab oma aega kaugemas tulevikus

Pisivead, mis sõitmist ei sega või mille eemaldamine on jäänud omanikul mingil põhjusel ära (põhjuseks ei sobi laiskus, vaid pigem asjaolu, et need ei häiri... ), ei ole takistavaks teguriks.
Ühtlasi kasutaks seda ostuteemat ka pisukese ostabina. Loodan, et moderaatorid ei pahanda. Niipalju kui ma siin sirvinud olen, siis peetakse nö õigeks vanakooli 156 mootoriks 2,5 V6 140kW.
Kuid mida arvata näiteks 1,8 103kW-st? Või siis 2,0 114kW. Plussid-miinused palun põhjendada. Asi nimelt selles, et kulgen palju mööda maanteed ja püüan kütusekulu hoida võimalikult madalal. Loomulikult võiks mõelda, et osta siis üldse diisel opel vms. Praku asi selles, et meeldib kulgeda maitsekalt

Lühidalt- kindlasti palun võimaluse korral vastuseid oma küsimustele ja siis loomulikult väga häid hinnapakkumisi töökorras Alfadele. Niipalju võin lubada, et auto saab headesse kätesse.
Kontaktandmed; e-mail tigger37@hot.ee
Ja loomulikult võib kirjutada siiasamasse postkasti.