...nonihh, siuke keiss, olin objektil ja lugu järgmine:
garaazh on varustatud mingite megapumpadega mis (väidetavalt) haldaja või keegi oli välja lülitanud, ühesõnaga automaatika ei hakanud tööle... terve maja sealhulgas garaazh on varustatud hunniku kaameratega, majas ka adminn istub... kaamerasalvestuselt on näha kuidas vesi sisse voolab kell 5, aga kus oli valvur ja miks ta ei helistanud autoomanikele, et ajage autod välja? ...magas! kift! ok! sööge sitta värdjapealikud (vabandust, aga kergem hakkas)
läksin kohalee mõni tund tagasi, kus vett oli veel 10-15cm, võtsin signa maha, kõik toimis, salognis palju vett polnud, ju oli ära vajund juba läbi põranda kuhugi vms või oli tihend hea, veepiir ulatus õnneks vaid ratta keskkohani, kuna mul oli kuidagi natuke kõrgem koht vist (mingi kallak)
võtsin julguse kokku, keerasin süüte sisse, lükkasin esimese käigu välja, keerasin süüte välja, pauku ei käinud, rakette ei lennand, kõik näis fain, lükkasime auto ukseni ja sealt üks maastur tõmbas mu maapinnale, kindlustus ütles, et nui neljaks esindusse ja sinna see auto jääbki

TRK vitamiiniinstituudi teadurite ning dotsent TS tedmistele toetudes keeldus mõistus seda otsust vastu võtmast sest kõik justkui korras ja vesi ei olnud kõrgele tõusnud
ok tõmbasime asja puksiirile ja igaksjuhuks ikka ei käivitanud, sõitsime auserisse, sealt öeldi minge perse oma alfaga, sõitsime siis faktosse, võtsin nööbist kinni onudel ja arutasime mis teha, elektrik ka sekkus ja tundus, et karta pole vist midagi, kõmm, käima ta siis paningi... käivitus ilusti, mootor uriseb, tulukesed kaovad, kõik toimib, tundus... esimese käiguga alguses jõnksutas, või rabistas vms, justkui oleks midagi märg, aga tuulutasin teist natuke järvevana teel ja hiljem polnd sedagi, ehk auras viimanegi piisk kusagilt...
ma loodan, et kõik on ok, hakkan nüd kuivatama autot nii kuidas saan, ainus mure, et udutuled on vett täis, ma ei tea mis nendega pihta hakata, esmaspäeval läheb keemilisse puhastusse auto ja peaks olema finee
sellesmõttes ma olen rõõmus, et tundub ma olen koos mingi mersu maasturiga kõva auto omanik, kes tuleb veel ütlema, et alfa pole auto, teised pillid kõik kusagil hoolduses, ajud perses jne, minu suksu uriseb eadsi

FORZA ALFA!
ehk ei löö mingeid jamasid välja, huh
...aga foto ja pildihuvilised, jälgige ajakirjandust ja televisiooni, ma usun, et need olid reporteri kaamerad siin, siuke välklambisähvimine käis ka, nagu cannesis, punane vaip puudus... eesti on ikka hea konnatiik, mingis garaazhis on vesi ja kõik räägivad sellest - absurd!
tänud fellas kasuliku infi eest ka!