Mis kujul selline seal all võiks olla ja kui kerge sinna ligi on pääseda?
Jama on selles, et hakkas jubedat kolinat tegema. Mootori väänamisega käib siis kolin kaasa?
Alfa 75 ja kardaani vahelaager?
#3Just nii! Mootori liikumisega kipub ka kolin kaasas käima. Käivitades ja seisma jättes on seda samuti väga edukalt kuulda. Mul on hetkel ka mootori tööga probleeme ja mootor rapub peal suhteliselt palju. Täpselt selline hääl ongi nagu oleks kokkupuude otse metalliga. Hele kõlin!
Kas keegi oskab soovitada mõnda head inimest või ettevõtet Tallinna kandis, kes oleks nõus sellist asja üle vaatama ja remondiga abistama?
Enamus saadavad ju uksepealt tagasi ja endal ei ole tingimusi selle probleemi lahendamiseks.

Kas keegi oskab soovitada mõnda head inimest või ettevõtet Tallinna kandis, kes oleks nõus sellist asja üle vaatama ja remondiga abistama?
Enamus saadavad ju uksepealt tagasi ja endal ei ole tingimusi selle probleemi lahendamiseks.
#4Mul oli 10 a. tagasi Giulietta kardaani leevendusmuhviga sama probleem. Varuosi polnud ja sai siis riidega armeeritud tranpotöörlindist kettad saetud, kokku surutud ja metallist puksid sisse pressitud. Väga hea sai kui väike vibratsioon välja arvata
http://www.alfa75parts.com/
Peedist pesumasinale trumlit pole õnnestunud teha. Tea, kas selle jaoks mingi kindel sort peab olema...

http://www.alfa75parts.com/
Peedist pesumasinale trumlit pole õnnestunud teha. Tea, kas selle jaoks mingi kindel sort peab olema...

Alfaholic since 1997
#5Peedist pesumasinale trumlit pole õnnestunud teha. Tea, kas selle jaoks mingi kindel sort peab olema...
See pidavat vist seapeet olema!?

#6ma pakuksin et on esimene kummipuhver õhtal-seal on kummi valatud metall kondid...aga kumm ei hoia neid enam koos või on üldse vahelt pudenend...gardaan ei püsi tänu sellele enam tsentris ja hakkab viskama...
#7Kas leiduks ka mõnda abimeest, kes oleks nõus seda teoreetilist viga kinnitama kontrollimise teel?
Kuna kolin on lihtsalt üle mõistuse suur, siis eelistatud oleks Tallinna piirkond.
Kuna kolin on lihtsalt üle mõistuse suur, siis eelistatud oleks Tallinna piirkond.
#8ilmselt on jah esimene kummist leevendi läbi.
kolinate jms suhtes olen suure häda korral kasutanud ka ntx TÜV -i abi, tavaliselt ei küsi nad rahagi
kolinate jms suhtes olen suure häda korral kasutanud ka ntx TÜV -i abi, tavaliselt ei küsi nad rahagi
Alfaholic since 1997
#9Pirni uulitsal on TÜV näiteks ka TRK küljes...
ise valid kumbast uksest sisened
aga TRK poolelt osatakse ilmselt ka nõu anda mida vahetama peaks ja mis maksab!
ise valid kumbast uksest sisened

aga TRK poolelt osatakse ilmselt ka nõu anda mida vahetama peaks ja mis maksab!

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Tegelikult ma olen normaalne....
#11Lahenes väga positiivselt. Tänud TRK kuttidele, kes asja ilusasti ära tegid!
Üks vahemuhvidest oli peaaegu ribadeks aga õnneks leidus isegi Eesti banaanivabariigi pinnalt just see detail mida vaja oli. Tänud Kalvole, kelle tellitud detaili endale sain. Asi jälle korras ja kõik toimib.
Müüki panin aga hoopis teisel põhjusel. Nimelt kasutas Alfat rohkem minu elukaaslane kui mina ja tal tuli Tallinna ummikutes istudes jube igatsus autoomaatkasti järele. Kuna enda autopark on liiga suureks paisunud (4 tk) ja taas plaanin liikumisvahendit soetada, siis kurjade paneelmajaelanike meeleheaks otsingi Alfale uut kodu.
Üks vahemuhvidest oli peaaegu ribadeks aga õnneks leidus isegi Eesti banaanivabariigi pinnalt just see detail mida vaja oli. Tänud Kalvole, kelle tellitud detaili endale sain. Asi jälle korras ja kõik toimib.
Müüki panin aga hoopis teisel põhjusel. Nimelt kasutas Alfat rohkem minu elukaaslane kui mina ja tal tuli Tallinna ummikutes istudes jube igatsus autoomaatkasti järele. Kuna enda autopark on liiga suureks paisunud (4 tk) ja taas plaanin liikumisvahendit soetada, siis kurjade paneelmajaelanike meeleheaks otsingi Alfale uut kodu.

#12palju see muhv gardaanile maksma läks?-ja kas käigukasti patju ka keeegi kontrollind on?-kui esimesed padjad vulkaniseerimisest lahti on, siis hakkabki gardaane järjest murdma-seda tähendasin oma 3,0 varjandi juures...
#13Padjad täiesti OK! Ajahammas oli oma töö teinud lihtsalt.
Muhv ise maksis ca 1,9 kilo
Muhv ise maksis ca 1,9 kilo
#14muhvide osas on areng toimunud-keskmiseks leidsin ühe mersu gardaanimuhvi ja otsmisteks lähevad žiguli omad-on keegi miskit sellist katsetanud? mis mured mind võivad sellega ees oodata... ??? hind on mersu omal 500kr ja žiguli omad 100kr tk...