Alfa 75 ja kardaani vahelaager?

:lol: see gardaan omab 3 kummipuhvrit, mis tükkivad läbi minema... lisaks on vahepukk, mille kummipuhver tükkib ära surema... nende kummi vidinate tootmine pidi olema lõpetatud-nagu mulle öeldi... et tuleb hakata alternatiiv lahendusi otsima... ligipääs-no sumpa jääb jalgu...-need kogemused on 3,0 ameerika variandi põhjal öeldud... kuid küsi täpsemalt veidi.... et-pöörete pealt tekkib vibratsioon? raske veoga tekkib klogin?

Just nii! Mootori liikumisega kipub ka kolin kaasas käima. Käivitades ja seisma jättes on seda samuti väga edukalt kuulda. Mul on hetkel ka mootori tööga probleeme ja mootor rapub peal suhteliselt palju. Täpselt selline hääl ongi nagu oleks kokkupuude otse metalliga. Hele kõlin! :roll:

Kas keegi oskab soovitada mõnda head inimest või ettevõtet Tallinna kandis, kes oleks nõus sellist asja üle vaatama ja remondiga abistama?

Enamus saadavad ju uksepealt tagasi ja endal ei ole tingimusi selle probleemi lahendamiseks.

Mul oli 10 a. tagasi Giulietta kardaani leevendusmuhviga sama probleem. Varuosi polnud ja sai siis riidega armeeritud tranpotöörlindist kettad saetud, kokku surutud ja metallist puksid sisse pressitud. Väga hea sai kui väike vibratsioon välja arvata :D

http://www.alfa75parts.com/

Peedist pesumasinale trumlit pole õnnestunud teha. Tea, kas selle jaoks mingi kindel sort peab olema... :roll:
Alfaholic since 1997

Lahenes väga positiivselt. Tänud TRK kuttidele, kes asja ilusasti ära tegid!

Üks vahemuhvidest oli peaaegu ribadeks aga õnneks leidus isegi Eesti banaanivabariigi pinnalt just see detail mida vaja oli. Tänud Kalvole, kelle tellitud detaili endale sain. Asi jälle korras ja kõik toimib.

Müüki panin aga hoopis teisel põhjusel. Nimelt kasutas Alfat rohkem minu elukaaslane kui mina ja tal tuli Tallinna ummikutes istudes jube igatsus autoomaatkasti järele. Kuna enda autopark on liiga suureks paisunud (4 tk) ja taas plaanin liikumisvahendit soetada, siis kurjade paneelmajaelanike meeleheaks otsingi Alfale uut kodu. :cry:

muhvide osas on areng toimunud-keskmiseks leidsin ühe mersu gardaanimuhvi ja otsmisteks lähevad žiguli omad-on keegi miskit sellist katsetanud? mis mured mind võivad sellega ees oodata... ??? hind on mersu omal 500kr ja žiguli omad 100kr tk...