20 Aprill - Alfa karikasarja I etapp - Alfa Sprint 2008

:roll:

Tänud kõigile, kes vaevusid mulle muda ja kummipuru näkku paiskama :lol:

kollaselt vestilt raja ääres siis paar kommentaari (pildid tulevad kohe, kui olen need üles saanud)

Tegelikult oli rada loodud lühikese teljevahega sõidukitele ning tundus, et rajal olid tegelikult nelivedu ning mittemanuaalne käiguvahetus lausa koormaks

Eriline tänu:

So nett ja Sunny

Mõlema jaoks sai otustuslikuks natuke mitte just asjakohane võimsus (no oleks Sonett natuke võimsam ja sunny asemel 33 olnud, siis ...)-> sõitjate poolelt suuremat pühendumist ja võidusoovi oli raske leida 8) Rispekt :!:

Teine eritänu siis valgele 159-le tänu kellele sain natukenegi ennast liigutada :lol:

Huvitaval kombel nimelt sai raja peal vaid kaks autot koonustele pihta (kuid V12 suutis mingil imekombel peaaegu pikalioleva koonuse täpselt samale kohale tagasi tõsta)
Tegelikult ma olen normaalne....

see hall 164 oli manuaal ja kohandatud mugavaks sõiduks

pirueti viskas ka minule ootamatult

pärast kahe saare vahelist 8-t otse edasi sai liialt suur kiirus

üles võetud ja siis boxi suundudes tuli suunda muuta vasakule ja siis otse

nii ta siis juhitavuse kaotas vist on tagumised amordid liialt pehmed

lisaks kõigele sidur libiseb

aga tore sellegi poolest 8)

Image

punase suunahäired olid vist autost :roll:

kinnituse sai see halli efektsest piretipaarist :lol:

Ütleme siis nii, et juhul, kui tiim ei leppinud mõlemat käitumismalli enne ette, siis :roll: oli tegemist autode isetegevusega :lol:

Tetgelikutl oli halli piruettide paraad tingitud sellest, et mõlemad juhid tulid eelnevalt samal rajal punasega (millel on krut krut amordid ees)

muuseas ka roheline 164, mis rajal esialgu eksles (ning seetõttu jäi häädest aegadest ilma on krut krut amordid :lol: )

Aga kellele diskut tehti ja palju pilet maksis?

Edit: möh? valetpidi :shock:
Tegelikult ma olen normaalne....