Auto Teemaline Suvaline Pläma

eks on paremaid ja halvemaid asju siin ilmas...

mul on ametiautoks OPEL asTRA olnud kunagi...

ei old suurem asi see General Motorsi toode... müstilisi suremisi esines detailides juba esimese 30 000 jooksul. rattalaager 1x, süütekasett 3x, võtme peas külmjoode suri maha, mingit kribu krabu veel mis häiris aga enam ei mäleta ...

kusjuures neid oli firmas 5 autot, samal ajal ostetud ja suures piiris sama läbisõidu juures suri kõigil samu asju... ässkaar muidugi rääkis meile kõigile alati kui ainukordne see juhtum on... ja siis kui sai MEENUTUSE et meil neid autosid rohkem ja 3 juba sama veaga käinud viimase 2 kuu jooksul, tõmmas sõnu tagasi...

aga alfal proovi kõigepealt rusikahoobiga armatuuri pihta veidi sättida valgustust ;) mul 156 paar korda aastas tahtis mehekätt tunda...

kui maskuliinsest lähenemisest kasu pole, siis katku lahti ja vaheta KÕIK valgusallikad sama soojaga ära armatuuris.

See oli nüüd peenike iroonia vä? :) Split (ingl. k) ehk teema jagamine kaheks. Käige ikka anglitsismidega kaasas, kõike ei ole pasta ja pizza..:P
E.T. wrote:Cyber, mis see splittimine on ja kuidas ta käändub?
Split
Splitta
Splitte

bro
Eesti Saabiklubi ja foorum

cyber wrote:See oli nüüd peenike iroonia vä? :) Split (ingl. k) ehk teema jagamine kaheks. Käige ikka anglitsismidega kaasas, kõike ei ole pasta ja pizza..:P
E.T. wrote:Cyber, mis see splittimine on ja kuidas ta käändub?
Split
Splitta
Splitte

bro

kasiinos on seuke asi nagu blackjack

saab kah splittida 8)

Splittida või mitte splittida selles on küsimus :?

Kes teab, kas kedagi võiks huvitada bensiinimootorite karakteristikute võrdlus :roll:

njuutonmeetreid
Image
või hobujõude pidi
Image

ja üldse kuidas ning kuhu võiks teha hobujõudude teema?

Image

ja keda peale hobuste see veel võiks huvitada?

ja miks peaksid teised hakkama otsima teemat, kus hobused omavahel jõudu katsuvad

Image

haigemat sporti ju tegelikult olemas ei ole :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

starfild wrote:[url=http://img215.imageshack.us/img215/7771 ... ao1.th.jpg]::pilt::[/URL]
Aiaiai :) Kes tunnistab omaks.

Omaks ei tunnista aga tunnistan, et eelmine 147 lohistati sama kohapealt samamoodi ära. See märk on vähe segane seal. Vähemalt siis oli, kui mina seda vaatasin.

BTW... kui parkimisraha ei raatsi maksta, siis pargi keelutsooni, seal nad trahvi ei tee, ainult lohistatakse ära. Summa tuleb küll 2x suurem, ent tõenäosus, et ära lohistatakse kordades väiksem. Ükskord seisin samas kohas, kui võtsin inimese peale ja kodanikud kontrolörid jalutasid ja tegid viimasele autole, mis parkis tsoonis, trahvi ning keelupiirkonnas parkinud 3 autot jättis neid külmaks. Või sai lihtsalt tööpäev läbi.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:
starfild wrote:[url=http://img215.imageshack.us/img215/7771 ... ao1.th.jpg]::pilt::[/URL]
Aiaiai :) Kes tunnistab omaks.
Omaks ei tunnista aga tunnistan, et eelmine 147 lohistati sama kohapealt samamoodi ära. See märk on vähe segane seal. Vähemalt siis oli, kui mina seda vaatasin.

BTW... kui parkimisraha ei raatsi maksta, siis pargi keelutsooni, seal nad trahvi ei tee, ainult lohistatakse ära. Summa tuleb küll 2x suurem, ent tõenäosus, et ära lohistatakse kordades väiksem. Ükskord seisin samas kohas, kui võtsin inimese peale ja kodanikud kontrolörid jalutasid ja tegid viimasele autole, mis parkis tsoonis, trahvi ning keelupiirkonnas parkinud 3 autot jättis neid külmaks. Või sai lihtsalt tööpäev läbi.

Ma olen juba kolm litakat kirja saanud parkimisega ja ainult ühe neist sain nii et tõeati ei teadnud et seal tasuline parkimisala on. Rohkem enam ei taha katsetada, et äkki joppab, õppisin isegi selle mobiilse parkimise ära, äärmiselt lihtne on see, kui leiad paar minutit aega et asi välja uurida :wink: