starfild wrote:Ainult idioot tõmbab sellise ilma tulekul õhtul käsipiduri peale alfal (ise mõeldes, et "aint korraks, kuni ma siin autos asju kokku korjan"). Ja siis kui hommikul on vaja hangest välja sõita, siis blokeerunud ratas on ainult "abiks". Sõitsin hea mitusada meetrit ohutuledega nigu lollakas külg ees ja ootasin, et blokk maha tuleks... sõitmata ei saanud ka jätta.
nüüd me siis teame, millest see alaska õues

see on see, kui alfista eksib loodusseaduste vastu ja auto maha müüb, et 'küll ma jälle kunagi alfa ostan'. tallinn, eesti, pool euroopat upub lumme, sest starfield ja alfa lähevad lahku
 butterfly effect - üks 156 kolib väga vastu tahtmist  kõrvaltänavasse, ts jääb lumevaalu kinni, jalgpallurid peavad eesti-kanada maavõistlust lumesõjas, saksas sõidavad autod hunnikusse, kliima jätab soojenemise järgi.
 butterfly effect - üks 156 kolib väga vastu tahtmist  kõrvaltänavasse, ts jääb lumevaalu kinni, jalgpallurid peavad eesti-kanada maavõistlust lumesõjas, saksas sõidavad autod hunnikusse, kliima jätab soojenemise järgi.starfield, mis sa ometi tegid?

. Kahjuks läheb aga homme auto pilot motorsisse kuni esmaspäeva õhtuni ja ise soome, nii see ainukene talveilm mul see aasta käest libisebki.
 . Kahjuks läheb aga homme auto pilot motorsisse kuni esmaspäeva õhtuni ja ise soome, nii see ainukene talveilm mul see aasta käest libisebki.