Postitas ts
See tihend on seal kahel eesmärgil - hoiab pumpa paigal ning takistab kütusel pumpa sisenemast mujalt kui läbi filtri.
Paha lugu on see, et seda tihendit saab veel ainult ühest kohast ning kuna maagilisel kombel kasutab seda komplekti lancia, alfa ja ferrari siis on selle tihendi maksumuseks umbestäpselt 160.- + saatekulud (kui see uuesti müüki tulema peaks- praegu ei ole listitud jälle). Koodiks muidu peaks olema 60801387
Ma ise plaanisin leida kuskilt paagisisese kütusevooliku, mis kannataks etanooli ja sellest sinna ümber mingi pesa voolida (originaal etanooli ei kannata ning sulab seal uuesti ära).
Vool tuleb peale üle relee vastavalt sellele kuidas ecu on määranud (minu teada ka 2.2 puhul ei ole seal välist taimerit)- 1.7 annab süüte keramisel paar sekundit toidet ja siis alustab koos starteriga uuesti. Kahtlustan, et teised teevad sama.
See 15 sek käiamist viitab sellele, et kütus vajub läbi pumba tagasi - mul hetkel ei meenu, kuskohas pumbal oli tagasilöögiklapp - mälu järgi justnagu meenuks, et see on pumba väljundil , seega võib olla piisab Sul lihtsalt sellest, kui ostad uued vasktihendid ja kontrollid üle, et pealevoolu torud terved oleksid
Tegelikult ma olen normaalne....