kus asub alfa 156 bensufilter ja kuidas ligi pääseda
#2::itpnt::
nii uskumatu, kui see ka ei kõla-> 156 ainus bensiinifilter on see sõel, mis asub paagis enne pumpa (mujal süsteemis filtrit ei ole)
Seega- filtri pärast pole vaja eriti muretseda
nii uskumatu, kui see ka ei kõla-> 156 ainus bensiinifilter on see sõel, mis asub paagis enne pumpa (mujal süsteemis filtrit ei ole)
Seega- filtri pärast pole vaja eriti muretseda
Tegelikult ma olen normaalne....
#3auto kipub tühikäigul välja surema(puterdab) ja minek on tuima võitu. küünlad ja õhufilter vahetatud. throtel bodi puhas,restart tehtud.
#4:icon_roll:
tühikäik on normis?
pöörded paigal?
mis kütusega sõidad?
millal probleem tekkis (ja kas lihtsal "lambist" või millegi tagajärjel?)
check engine tuli põleb?
kui põleb, siis diagnosti- kui mitte (või kui tühikäik on 1000 juures või pöörded kõiguvad), siis kontrolli sisselaskekollektori lõdvikud üle ja vaata, et kapoti all andurite pistikuid liigutades auto välja ei sure (oma kogemus oli lahtine õhujugeja pistik, mis samamoodi toimis)
tühikäik on normis?
pöörded paigal?
mis kütusega sõidad?
millal probleem tekkis (ja kas lihtsal "lambist" või millegi tagajärjel?)
check engine tuli põleb?
kui põleb, siis diagnosti- kui mitte (või kui tühikäik on 1000 juures või pöörded kõiguvad), siis kontrolli sisselaskekollektori lõdvikud üle ja vaata, et kapoti all andurite pistikuid liigutades auto välja ei sure (oma kogemus oli lahtine õhujugeja pistik, mis samamoodi toimis)
#5pöörded kõiguvad ,kütus 95, probleem tekkis paar kuud tagasi lihtsalt "lambist". algul oli nii et, vahest puterdas,aga vahest töötas hästi ja nüüd puterdab koguaeg. Ühtegi tulukest ei pöle.
#6:icon_hi:
poes müüakse sellist vahendit nagu engine start :icon_thumbup: ehk siis käivitusaerosool.
Osta omale pudelike ning pane auto tööle, tee kapott lahti ja pihusta seda pisikeste törtsudega sisselaskekollektori ümbrusse- sellesse ossa, mis jääb õhulugejast tahapoole- mingil hetkel kuuled kuidas pöörded korraks tõusevad- sealtkandist on Sul kas vaakuvoolik lahti, klamber puru vms, mille tõttu mootor lisaõhku saab
muidugi esimese kontrolli võid ilma selleta teha- vaatad lihtsalt kummivoolikud üle, et kõik ilusti kinni on
ning kuskilt suuri pragusid ei paista :thanksspin:
poes müüakse sellist vahendit nagu engine start :icon_thumbup: ehk siis käivitusaerosool.
Osta omale pudelike ning pane auto tööle, tee kapott lahti ja pihusta seda pisikeste törtsudega sisselaskekollektori ümbrusse- sellesse ossa, mis jääb õhulugejast tahapoole- mingil hetkel kuuled kuidas pöörded korraks tõusevad- sealtkandist on Sul kas vaakuvoolik lahti, klamber puru vms, mille tõttu mootor lisaõhku saab

muidugi esimese kontrolli võid ilma selleta teha- vaatad lihtsalt kummivoolikud üle, et kõik ilusti kinni on

#7ülatoodu leket on veel parem kontrollida pidurivedeliku peale pihustamisega
mina isiklikult hoidun pidurivedelikuga mängimisest värvitud pindade juures