Alfa 166 pagasiluuk

hmm..puldist ja seest avab teda...elektri magnet...seega luku juures on selline mootori moodi asi mis ilmselt läbi või kinni miskit pidi... kuna tegu mähisega siis ehk läbi põlenud... hmm-loodetavasti saad aru mida mõtlen..

:roll:

Alfa 166 pagasiluuk

nu...see peaks ehk siis äkki koos kesklukuga olema... :roll: aga pole kindel... hea oleks see kobakas üles otsida ja vaadata kas vool peale tuleb... soovitan kuskilt teenindusest läbi astuda...-see tuvastamine umbes 15 min. töö kui just vägapalju polstreid ette ei jää... :lol:

Alfa 166 pagasiluuk

aga vaatasin just et asud tartus...-et ehk mul endal sinna poole asja... saaks abiks olla...vee kui juhuslikult mustvee kanti satud... :roll: asun tormas ise... ja kui 164 oma juhuslikult sama on siis ehk ka asi olemas iseenesest... :roll:

Alfa 166 pagasiluuk

99% tõenäosusega asub see sama kaitsme all, kus bensuluugi avaminegi (164-l oli selleks vist pagassivalgustuse ja tagumise osa valgustuse kaitse)

kindlasti ei ole tal eraldi kaitset

mis puutub solenoidi, siis arvatavasti on see sama, mis 164-l (ja 156-l jne ) kuid kinnitused võivad veidike teised olla (ja asukoht peaks olema luugis sees, seetõttu siis polstrite taga peidus)

99% tõenäosusega ei ole manualis seda märgitud (heal juhul siis joonena lülitisse)

soovitus-> võta polster lahti ja vaata, kas nupulevajutusega tuleb solenoidi pinge peale (pigem ei tule) seejärel kontrolli nuppu ennast

kui aga peaks juhtuma, et pinge tuleb siis arvatavasti on hoopis solenoid ise veidi nihkunud (väga lihtne katsetada-> vajutad salongis nuppu ja keegi lihtsalt pagassi juures kuulab kas klõps käib või mitte)

however->oma kogemustele ja manuaalile tuginedes väidaks, et Alfa tehases ühendavad juhtmeid kõõrdsilmsed, värvipimedad või siis suht pohhuistliku ellusuhtumisega tegelased (164 manuaalis märgitud juhtmevärvid on küll kõik olemas, kui tavaliselt lähevad kuhugi mujale, kui skeemi järgi :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 166 pagasiluuk

ts wrote:kui aga peaks juhtuma, et pinge tuleb siis arvatavasti on hoopis solenoid ise veidi nihkunud (väga lihtne katsetada-> vajutad salongis nuppu ja keegi lihtsalt pagassi juures kuulab kas klõps käib või mitte)
Mingit klõpsu pole kuulda, seda saab ka üksinda katsetada, puldi peal on ju ka nupp :)

Alfa 166 pagasiluuk

SlavoZ wrote:Mingit klõpsu pole kuulda, seda saab ka üksinda katsetada, puldi peal on ju ka nupp :)

ts@ei usu eriti kaugjuhitavate asjade absoluutsesse töövõimesse, mis on kuskil läbi millegi ühendatud salongis asuva nupuga :lol: (võib ka vabalt paranoiaks nimetada, kui soovi on)
Tegelikult ma olen normaalne....