saaks tasuta tööj6udu
teede koormus alaneks
rohkem elusi
leiutataks teleportatsiooni aparaadid

ts wrote:Kui näed, et auto Sinu sõidureas vastu tuleb siis tõmba nii palju tee äärde, et ta mööda mahuks. Isegi kui pead selleks kraavi sõitma![]()
MorzokMan wrote:Kõik on õige AGA.. Kas see ei tundu kuidagi loa andmisega selliste manöövrite tegemiseks ka edaspidi? Kindlasti mõnel juhtub, et ei märganud kuidagiviisi vms.. ok.. Aga need, kes teevadki selliseid manöövreid, neile võib muutuda teadmiseks, et vastutulija kobib minema ja möödasõitu võib teha alati. Loomulikult raudselt raja hoidmine ja seetõttu mingi ahvi pärast surma saamine on sulaselge raiskamine..ts wrote:Kui näed, et auto Sinu sõidureas vastu tuleb siis tõmba nii palju tee äärde, et ta mööda mahuks. Isegi kui pead selleks kraavi sõitma![]()
Anthrax wrote:Eile hilisõhtul sõitsin Õismäelt koju Piritale. Piritateel käristan alati rahulikult 60km/h kuna 1-korral 4st ei näe ma seal politseid. Kas keegi oskab mulle seletada, miks mõõdab politsei pikal, sirgel ja hea nähtavusega teel kell pool2 öösel. 3km pikkusel lõigul, kus on peale minu veel vb 2-3 autot rääkimata ühestki jalakäijast. Tõsi- seal ületatakse vahel kiirust, kuna tee on sirge ja korralik ning mullu oli seal veel lubatud 70km/h.
Kas politsei eesmärk on peedistada ohutus kohas patustajaid? Selle asemel võiks igakell teha näiteks pistelist puhumisekontrolli linnast väljasõidul või minupoolest sealsamas Pirita teel.