Asi selles, et ei tahaks eriti vanakest piinata...Tabasalus viskas millegi pärast jahutussüsteemi õhu sisse

Aga niisama fanni ja elukogemust juurde saada tahaks ikka.
kasparius wrote:Edit: ennustan veel natuke- alla 1:10 ei sõida ükski -125kw, ega 125-155kw auto
Luman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita
inz164 wrote:kuhu siis risk ja hasart jääbLuman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita
inz164 wrote:kuhu siis risk ja hasart jääbLuman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita
K.Kotkas wrote:MM.. vaat OT foorumit. 1.06 on 140kW-ga täiesti reaalne.kasparius wrote:Edit: ennustan veel natuke- alla 1:10 ei sõida ükski -125kw, ega 125-155kw auto
inz164 wrote:miks autosport on huvitav![]()
sest pealtvaatajad ihalevad näha avariisid