Asi selles, et ei tahaks eriti vanakest piinata...Tabasalus viskas millegi pärast jahutussüsteemi õhu sisse

Aga niisama fanni ja elukogemust juurde saada tahaks ikka.

mõnuuuss...
 mõnuuuss...
kasparius wrote:Edit: ennustan veel natuke- alla 1:10 ei sõida ükski -125kw, ega 125-155kw auto

Luman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita

inz164 wrote:kuhu siis risk ja hasart jääbLuman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita
 Enne seda aga 2 kiiret ringi ja tulemuste järgi paneme stardipositsioonid paika. Ning see järel korraga minek
 Enne seda aga 2 kiiret ringi ja tulemuste järgi paneme stardipositsioonid paika. Ning see järel korraga minek  Adrenaliin vemmeldab veres ja käed muutuvad higiseks... pealtvaatajatele müüme pileteid ja saame kulusid vähemaks
 Adrenaliin vemmeldab veres ja käed muutuvad higiseks... pealtvaatajatele müüme pileteid ja saame kulusid vähemaks 
inz164 wrote:kuhu siis risk ja hasart jääbLuman wrote:Üldiselt võiks mingi reguleering olla küll selle koha pealt, et kuidas autosid rajale lasta. Nii läbisegi lastes võivad väga erineva kiiruse ja sõiduoskusega inimesed korraga rajale sattuda. Mina isiklikult küll eriti ei naudiks seda, kui peaks pidevalt kellestki mööda sõitma, või siis peegleid passima, et kiiremale jalgu ei jääks. Mõnus on ikka siis, kui saad muretult oma sõitu sõita
K.Kotkas wrote:MM.. vaat OT foorumit. 1.06 on 140kW-ga täiesti reaalne.kasparius wrote:Edit: ennustan veel natuke- alla 1:10 ei sõida ükski -125kw, ega 125-155kw auto

inz164 wrote:miks autosport on huvitav
sest pealtvaatajad ihalevad näha avariisid
 Ma ei julge oma Alfat isegi parklas kellegi lähedusse parkida, kartes mõlke... rääkimata siis ringrajal rallimisest koos teistega
  Ma ei julge oma Alfat isegi parklas kellegi lähedusse parkida, kartes mõlke... rääkimata siis ringrajal rallimisest koos teistega