Auto Teemaline Suvaline Pläma

tee ehitusest Tallinnas:

tipptase on Kolde pst. remont tallinnas, kui ennem olid augud ja lohud (sekka ka mõned siledamad kohad, siis nüüd on augud lohud ja muhud)

hullem kui mõni kruusatee ... hetkel ta muidugi ka kiviklibu all :twisted:

Kui siledamaks teha ei suuda - siis tehku nagu Rahumäe teel - ideaalne asi remontimisel ja sõidetav 8),

teesse freesiti 4 vagu sisse ja täideti sileda asfaldiga ... peaaegu nagu uus tee

autodest:

nägin uut Honda Accordi - no on ikka rõvedaks tehtud (enne oli peaaegu ilus tervik) ... no mis sa ikka teed kui disaineritel mõistus otsas.

tehakse küll vana kujuga uus asi ja et disain erineks siis rikutakse see ära (eriti tuled) sama tehti ka I ja II HRV-ga ja ka Nissan X-Trail on imelik :P ... aga vbl mõnele meeldib
Seitsekümmend Viis

E.T. wrote:ju nad lihtsalt on nii keskendunud juhtimisele, et mõlead käed roolil tegevuses
:lol:
jah!
lisakäsi oleks vaja - käigukang, mobiil, cd-mängija... ja kui vihma sajab, kesse kuda need klaasipuhastajad tööle saab, ah?
:D :D :D
E.T. wrote:rajale - sõidutreeningule nad ju ei tule
:lol: :lol:
ei!
:D :D :D
E.T. wrote:ju siis profid
:lol: :lol: :lol:
just!
:P :P :P

E.T. wrote:IH HAH HAAA
ükski kuradi alfist ei reageeri mu käpaviskamisele viimased 3 aastat juba
:lol: :lol: :lol: :lol:

viipekeelest loobusin siis, kui märkasin mõningaid alfadega sõitjaid (alfistideks ei julge hoobilt nimetadagi) saatmas enda suunas pilke, mis mõttes saatekirja kinnisesse raviasutusse välja kirjutasid.

a ma vahel ikka naeratan :wink:

Anthrax wrote:Miks auto müügi kuulutustes peidetakse auto reg.nr ära?

Et peale oma uhke stereosüsteemi kirjeldamist se sealt järgmine päev saladuslikult kadunud poleks :roll:

Kus/kes keevitaks pooleks läinud piduri supporti õhutusniplile mingi toekama asja külge, et saaks selle sealt välja keerata?

Seda muidugi eeldusel, et nippel on tehtud keevitatavast materjalist.

Asjaga on VÄGA kiire.
a.k.a Anthrax

kas niplisse peene puuriga augu sissepuurimine ja siis spets väljakeeramisvidina kasutmaine on välistatud? väljakeeramisvidin siis selline tagurpidi "vindiga" koonusekujuline asi, lased peenema augu sisse ja keerad tolle järgi. See imeb end siis järjest rohkem kinni ja keerab murdunud jupi välja lõpuks. Ma olen taolisega tasapinnalt murdunud 6-se poldi ka kätte saanud. Või on äkki niplil juba see kanal sees...?
Eesti Saabiklubi ja foorum

cyber wrote:kas niplisse peene puuriga augu sissepuurimine ja siis spets väljakeeramisvidina kasutmaine on välistatud? väljakeeramisvidin siis selline tagurpidi "vindiga" koonusekujuline asi, lased peenema augu sisse ja keerad tolle järgi. See imeb end siis järjest rohkem kinni ja keerab murdunud jupi välja lõpuks. Ma olen taolisega tasapinnalt murdunud 6-se poldi ka kätte saanud. Või on äkki niplil juba see kanal sees...?
Kustkohast ma sellise vidina leiaksin?

kuna nippel ei murdunud tasapinnalt vaid 1-1,5mm kõrgemalt, siis tuleks keevitamise variant kõnealla.
a.k.a Anthrax

Sa olid viimsi elanik onju?

Kas torutangid või "kullimokad" ei tuleks kõne alla?

Kui auto viimsis siis tuleksin kaeksin asja :D

Vindipulk on endal olemas

...muidugi elab vint metsas puu otsas :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT