siis sai ikka õigeid otsuseid teha saabikutega kurameerima asudes spordiosakonnas 2 aastat tagasi

ja ärgem unustagem muistseid aegu 9000&164&Thema&CromaE.T. wrote:hell yea
siis sai ikka õigeid otsuseid teha saabikutega kurameerima asudes spordiosakonnas 2 aastat tagasi
...ah, et mõnel alfamehel on juppideostmisest veel raha ülegi väsegusilm wrote:Kas keegi teab kust võiks saada alfateemalisi särke-värke - rahakotti tahaks. Ebays oli mingi hiinakas pea dollari eest ja mingi japsi lehe leidsin kah kus on igast võtmehoidjaid ja ludinaid aga sealt ei oska arvatavasti tellida kuidagi. Ehk on keegi omale midagi kusagilt otsinud kunagi
Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.
Tunnistage nüüd ülesse, kes se sõitis õhtul kaheksa paiku Sikupilli prisma juures suunaga Tartu poole musta AR 75-ga. :icon_shocked: Härra Stihl see igatahes ei olnud.
Silmipimestavalt ilus vaatepilt oli see :icon_hi:
mina, mis siisdeuce wrote:Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.
Tunnistage nüüd ülesse, kes se sõitis õhtul kaheksa paiku Sikupilli prisma juures suunaga Tartu poole musta AR 75-ga. :icon_shocked: Härra Stihl see igatahes ei olnud.
Ega selliseid inimesi on palju,isegi linnas vaatad,et oh päris palju kenasid Alfasid,kuid minu silm pole veel ühelegi siin foorumis peale jäänud!deuce wrote:Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.
Sinu käest tahetakse nüüd autogrammi ja pilti koos AR 75-ga!inz164 wrote:mina, mis siisdeuce wrote:Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.