Auto Teemaline Suvaline Pläma

Kas keegi teab kust võiks saada alfateemalisi särke-värke - rahakotti tahaks. Ebays oli mingi hiinakas pea dollari eest ja mingi japsi lehe leidsin kah kus on igast võtmehoidjaid ja ludinaid aga sealt ei oska arvatavasti tellida kuidagi. Ehk on keegi omale midagi kusagilt otsinud kunagi

ükspäev proovin päris ehtsa alfa-brabhami formeltsiku pildi kah panna, nii igaks juhuks- tänutäheks vastajaile

Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.

Tunnistage nüüd ülesse, kes se sõitis õhtul kaheksa paiku Sikupilli prisma juures suunaga Tartu poole musta AR 75-ga. :icon_shocked: Härra Stihl see igatahes ei olnud.
Silmipimestavalt ilus vaatepilt oli see :icon_hi:

segusilm wrote:Kas keegi teab kust võiks saada alfateemalisi särke-värke - rahakotti tahaks. Ebays oli mingi hiinakas pea dollari eest ja mingi japsi lehe leidsin kah kus on igast võtmehoidjaid ja ludinaid aga sealt ei oska arvatavasti tellida kuidagi. Ehk on keegi omale midagi kusagilt otsinud kunagi
...ah, et mõnel alfamehel on juppideostmisest veel raha ülegi vä :o ...vapshee rikkurid :lol:
kogu parem, ega ei tea kui midagi küljest ära pudeneb ju, võtmahoidjat ja rahakotti on pärast nadi müüa, hinnad väga all praegu :wink:

head puistamist: 8)

http://shop.alfisti.net/Fan-Articles/Ac ... 2_104.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mine näiteks Pilotisse sealt saab nii mõndagi tellida. ma sain endale näitex alfa logoga autodok kaaned, nahast ja puha.'
Taivo rääkis, et neil on veel mingi cd kataloog alfa teemaliste asjadega 8)

ma piloti vist ei julge minna, seal ma kardan on 2 osa asja tegelikku maksumust ja ülejäänud 8 osa on niisama juurde pandud et mingi suurem ümaram number saada, igaksjuhuks võid ju orienteeruva näite panna oma saadud kaante kohta.

mingeid imeasju ei taha aga lihtsalt huvipärast nagu alati.

deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.

Tunnistage nüüd ülesse, kes se sõitis õhtul kaheksa paiku Sikupilli prisma juures suunaga Tartu poole musta AR 75-ga. :icon_shocked: Härra Stihl see igatahes ei olnud.
Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.

deuce wrote:
deuce wrote:Võtme valmistamise poest saab näiteks osta alfa romeo embleemiga võtme hoidjat olen näinud neid nii Kristiine prismas kui ka Ülemiste keskuses.

Ju siis selle antud AR 75-ga vurab selline kodanik kes siin foorumis ringi ei kola.
mina, mis siis 8)

deuce wrote:

Ega selliseid inimesi on palju,isegi linnas vaatad,et oh päris palju kenasid Alfasid,kuid minu silm pole veel ühelegi siin foorumis peale jäänud! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

inz164 wrote:
deuce wrote:

mina, mis siis 8)
Sinu käest tahetakse nüüd autogrammi ja pilti koos AR 75-ga! :wink: :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

üldiselt olen ma selle masinaga nädala sees Võrus ja nädalavahetusel Tallinnas
väga harv juhus oli mind näha aga nähtud ma nüüd olen

muidex Võrust pealinna sõidux tarvitab 15 liitrit bensiini
hea ja odav liiklusvahend
no ja sõidumugavus on kah hea 8)

Pildi peal olen sind näinud, aga roolis oli teine isik, kas sina siis kõrvalistuja rollis :icon_wave:
Ütleme nii, et linapildis oli esimene AR 75 mida mina liikumas nägin. :icon_thumbup: