Slicer wrote:Inglismaalt saab tõesti väga soodsalt. Vaatasin AO foorumisse ka. Saksamaal on räigelt ülehinnatud jällegi, soomes ka.
Soome soomeks_> sealne automaks on paratamatult selline.
Mis aga puudutab Saksamaad siis... minu viis kopikat ... ei ole ülehinnatud-> Usu mind kõige kõige kõige viimane asi, mida Sa tahad on odavalt ostetud V6 mootoriga 75 :icon_angel: eriti veel kui hakkad rooli ümber tõstma

(ehk siis isegi kõige tagasihoidlikumal juhul käheb see lingil olev sõiduk maksma Sulle rohkem, kui nii mõnigi saksa "ülehinnatud " sõiduk)
niipalju, kui jälginud olen, siis heas korras 162 seeria sõiduk hakkab kuskilt 3,5- 4keuri maalt väga heas korras alla 5-6keur'i pole lootagi
need, mida 1,5-2 keuriga müüakse tasub võtta mõtlemisse vaid siis, aega ja viitsimist mässata on ning kuskilt on varuosi hea tehinguga saada (üldiselt on valik sama, nagu 105 seeria GTV puhul-> auto, mis maksab teistest poole vähem

maksab seda põhjusega. NING mida vanem auto seda sügavam põhjus on )
ehk siis-> Ära kunagi osta kahtlaselt odavat klassikalist autot (allesjäänud 75-d on enamasti kas hobiautod või meeletu aja kuskil seisnud) odavalt müüakse hobiautosid, mida on sihtotstarbeliselt kasutatud ja vajavad "pisiremonti" näiteks kardaan või käigukast või siis autosid, mis on kaua kuskil nurgas seinud
Tegelikult ma olen normaalne....